Mednarodni filmski festival ZOOM: 14. Festival gledaliških sanj

Tradicionalni Otroški festival gledaliških sanj, ki ga za vse mlade gledališke ustvarjalce in ljubitelje te umetniške zvrsti organizira Pionirski dom, v tem šolskem letu praznuje že svoj štirinajsti rojstni dan. V preteklih trinajstih letih so nas obiskale osnovnošolske skupine iz najrazličnejših krajev Slovenije, zamejstva in tujine. Skupaj smo se zabavali, igrali, si ogledali predstave drugih skupin, predvsem pa se gledališko in kulturno izpopolnjevali.

29.03.2016 - 08.04.2016

KOMU JE NAMENJEN: mladim osnovnošolskim gledališkim ustvarjalcem
KDAJ BO POTEKAL: od 29. marca do 8. aprila 2016
KJE: na profesionalnem gledališkem odru v Ljubljani
ZADNJI TERMIN PRIJAVE NA FESTIVAL: 12. februar 2016 na e-naslov: tajnistvo@pionirski-dom.si

Ker festival prinaša izjemno priložnost tudi za vašo gledališko skupino, vas vabimo, da zberete pogum in ponudite mladim možnost, da se izkažejo in doživijo to čudovito gledališko izkušnjo. 

Pogoji za udeležbo:
- vsi nastopajoči morajo biti osnovnošolci
- predstava ne sme biti daljša od 40 minut
- kotizacija za udeležbo na festivalu znaša 100 EUR, vključuje pa malico za vse udeležence 

Festival prinese osnovnošolcem obilico prelepih izkušenj, od spoznavanja, druženja, pridobivanja novih ustvarjalnih idej, do novega pozitivnega izziva in potrditve. Hkrati pa festival predstavlja enkratno priložnost, da se gledališke skupine in njihovi mentorji med seboj spoznajo, ocenijo svoje dosedanje delo ter dobijo koristne nasvete za delo vnaprej. Zato nikar več ne odlašajte in se nam pridružite. Prijave za festival sprejemamo do 12. februarja 2016, po pošti (Pionirski dom, Vilharjeva cesta 11, 1000 Ljubljana), faksu (01/2348 220) ali elektronski pošti (tajnistvo@pionirski-dom.si). 

Prijavljena šola ima možnost povabiti na festival tudi gledalce, kar vam lahko nadomesti kulturni dan.
Dodatne informacije dobite na telefonski številkah: (01) 23 48 200, 031 682 134 (Karmen Ručigaj) ali 031 373 175 (Bjanka Kršmanc – vodja festivala).
Veselimo se srečanja in sodelovanja z vami, hkrati pa želimo, da bi bilo to šolsko leto tudi za vas kar se da ustvarjalno, otroško razigrano in umetniško bogato!

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem