Festivalna dvoranaPlečnikova plesna dvorana, v katero vas vodi monumentalno stopnišče s stebri in okrasnimi skulpturami, je prav gotovo ena od najlepših plesnih dvoran, saj ponuja izjemno plesno vzdušje tako dobrim kot malo slabšim plesalcem. Skupaj bomo plesali na že znane ritme angleškega in dunajskega valčka, tanga, foxtrota, disco foxa, sambe, cha cha cha-ja, rumbe, jivea, salse, bachate in mamba. Vabljeni na plesni parket Festivalne dvorane plesalci vseh generacij z različnimi predznanji in prepričani smo, da bo ples postal pomemben del vašega prostega časa.

Vabljeni, da z nami zaplešete družabne plese na že znane ritme angleškega in dunajskega valčka, tanga, foxtrota, disco foxa, sambe, cha cha cha-ja, rumbe, jivea, salse, bachate in mamba. Oživeli bomo tradicijo skupinskih plesov, ki jih bomo nadgrajevali z vedno svežimi izpeljankami, te pa okronali s tradicionalno Jenkovo četvorko.

Prodaja vstopnic: uro pred dogodkom v Festivalni dvorani, na spretni strani eventim.si in na vseh prodajnih mestih Eventima.

 

*Datume plesov v Festivalni dvorani bomo napovedali za prihajajoči mesec.

*Uporabniki z invalidsko kartico ugodnosti za invalide imajo brezplačen vstop.

 

OTVORITVENI PLES SEZONE

sobota, 28. oktober 2023

Več informacij

 

 

BOŽIČNI PLES

ponedeljek, 25. december 2023

Več informacij

 

 

VALENTINOV PLES

petek, 16. februar 2024

 

 

SPOMLADANSKI PLES

petek, 19. april 2024

  

 

ZAKLJUČNI PLES

petek, 7. junij 2024

Več informacij

 

 

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem