Festivalna dvorana



Plečnikova plesna dvorana, v katero vas vodi monumentalno stopnišče s stebri in okrasnimi skulpturami, je prav gotovo ena od najlepših plesnih dvoran, saj ponuja izjemno plesno vzdušje tako dobrim kot malo slabšim plesalcem. Skupaj s plesnim učiteljem bomo plesali na že znane ritme angleškega in dunajskega valčka, tanga, foxtrota, disco foxa, sambe, cha cha cha-ja, rumbe, jivea, salse, bachate in mamba. Vabljeni na plesni parket Festivalne dvorane plesalci vseh generacij z različnimi predznanji in prepričani smo, da bo ples postal pomemben del vašega prostega časa.

Po obdobju socialne izolacije vas vabimo v najlepšo Plečnikovo plesno dvorano, na ples v maskah, ki bo v petek, 19. 6. 2020, ob 20. uri.

Za dobro vzdušje in praznično doživetje bo poskrbeli DJ Roman.
Zasijte z nami in se ponovno povežite s plesom.

Pomembno opozorilo: Število plesalcev in plesalk je omejeno. Karte se prodajajo samo v parih preko portala www.mojekarte.si. Na dan dogodka v Festivalni dvorani ne bo mogoče kupiti vstopnic.

Rezervacija miz je opcijska in možna na: pr@pionirski-dom.si

 

 

Vabljeni, da z nami zaplešete družabne plese na že znane ritme angleškega in dunajskega valčka, tanga, foxtrota, disco foxa, sambe, cha cha cha-ja, rumbe, jivea, salse, bachate in mamba. Oživeli bomo tradicijo skupinskih plesov, ki jih bomo nadgrajevali z vedno svežimi izpeljankami, te pa okronali s tradicionalno Jenkovo četvorko.

 

Prodaja vstopnic: uro pred dogodkom v Festivalni dvorani in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si

 

*Datume plesov v Festivalni dvorani bomo napovedali za prihajajoči mesec.

*Uporabniki z invalidsko kartico ugodnosti za invalide imajo brezplačen vstop.

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem