Glasbeni festival

Odprte so prijave na 15. Glasbeni festival!

Mladi glasbeniki prijavite se na 15. Glasbeni festival, ki bo potekal v Festivalni dvorani Pionirskega doma. Glavna nagrada je studijsko snemanje skladbe in profesionalno fotografiranje.

V številnih letih odkar Pionirski dom v Ljubljani pripravlja Glasbeni festival se je na odru zvrstila množica mladih glasbenikov, ustvarjalcev in izvajalcev. Za marsikoga je Glasbeni festival pomenil prvi javni nastop pred širšo publiko, ''starim mačkom'' pa je prav gotovo tlakoval pot v glasbeni svet.

Festival je skozi leta premagoval številne ovire, v lanskem letu smo v Pionirskem domu pripravili online različico, na kateri so člani žirije zmagovalca izbrali na podlagi prejetih posnetkov, zmagovalko pa povabili na zaključni dogodek in ga predvajali na YouTube-u.

 

Letos se festival zopet seli v Festivalno dvorano, kjer bo potekal v živo. Da se bo oder zares zatresel, publika skočila na noge in s svojimi glasovi preglasila tudi zvok udarnega kladiva, potrebujemo prav tebe!

Za prijavo na festival izpolni prijavnico in nam pošlji video ali avdio posnetek tvoje skladbe. Lahko gre za priredbo ali avtorsko besedilo, pomembno je le, da začutimo tvojo željo po glasbenem ustvarjanju. Ni potrebno, da je posnetek vrhunski, vseeno pa naj prikaže tvoj talent.

Imaš svoj bend?

Odlično!

Naj slišimo, kako sodelujete kot skupina in kakšne skladbe izvajate. Verjamemo, da je v slogi moč, zato zberi pogum in prijavi vašo skladbo.

 

Prijave zbiramo do 8. maja 2022, nato pa imate do finalnega dogodka še nekaj časa, da povadite in izpilite svoj nastop. Oder Festivalne dvorane vas bo pričakal že 12. maja, ko boste lahko preizkusili svoj glas, kitare, bobne, flavte, violine in druge inštrumente.

 

Veliki koncert na katerem bodo člani žirije razglasili zmagovalca, zmagovalko oziroma zmagovalno skupino bo v petek, 13. maja 2022, ob 18. uri.

Glavna nagrada je studijsko snemanje skladbe in profesionalno fotografiranje. Sliši se mikavno, kajne?

 

Ne pozabi pa, da se moraš na festival prijaviti do 8. maja!

 

 

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem