Glasbeni festival: 14. Glasbeni festival

V Pionirskem domu smo trdno odločeni, da ne bomo še eno leto brez našega Glasbenega festivala. Dogodek bomo zaradi aktualnih razmer izpeljali preko spleta.

02.04.2021 - 07.05.2021

 

  • KOMU JE NAMENJEN: solistom in solistkam, ki prepevajo avtorske skladbe ali priredbe
  • KJE: preko spleta
  • RAZGLASITEV: 7. maj 2021
  • NAGRADA: profesionalno/ studijsko snemanje skladbe in profesionalno fotografiranje
  • PRIJAVE: preko e-pošte na naslov glasbenifestival@gmail.com z videoposnetkom svoje skladbe in izpolnjeno prijavnico

 

 

Glasbeni festival, ki ga organizira Pionirski dom v Ljubljani, je prireditev, ki omogoča mladim, še neuveljavljenim posameznikom, da predstavijo svoje glasbeno izvajanje pa tudi svoje avtorsko glasbeno ustvarjanje.

Glasbeni festival je žanrsko popolnoma odprt in spodbuja kakovost na vseh področjih otroškega in mladinskega glasbenega ustvarjanja. 


Prijave zbiramo od 2. 4. do 2. 5. 2021!

 

Pogoji festivala:

Na Glasbeni festival Pionirskega doma se lahko prijavijo mladostniki do 19. leta starosti. Z izpolnjeno prijavnico kandidati soglašajo, da lahko Pionirski dom njihove nastope na festivalu snema za potrebe promocije festivala. Vsi kandidati morajo izpolniti prijavni obrazec in priložiti videoposnetek svoje skladbe (posnetek je lahko osnoven, posnet s telefonom).

Žirija bo zaradi trenutnih razmer zmagovalca festivala izbrala na podlagi predhodno poslanih posnetkov. Preko spleta razglasili zmagovalca natečaja in z njim opravili pogovor, posnetek pa bo objavljen tudi na socialnih omrežjih.

 

PRIJAVNICA

 

 

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem