NEMščINA: Za študente (NEM)

Ničesar še niste dodali med Prijave.

Na voljo so tudi tečaji nemščine za študente, s katerimi si lahko popestrijo in olajšajo študij, pridobljeno znanje pa je v veliko pomoč pri iskanju zaposlitve. Tečaj je namenjen vsem, ki bodo pri svojem študiju potrebovali nemški jezik kot tudi tistim, ki jih zanimata nemščina in nemška kultura.

Celoletni programi
18 +

Veliko naših bivših tečajnikov že študira na znanih univerzah v bližnjem Celovcu, Grazu, na Dunaju, pa tudi v Nemčiji (Berlin, München, Bremen in druga mesta). Znanje nemščine, ki si ga pridobijo na naših tečajih, jim zagotovo koristi pri vpisu in študiju. Tečajnike pripravljamo na različne stopnje mednarodnih izpitov Goethe inštituta, ki so v skladu z lestvico Skupnega Evropskega okvira za tuje jezike od stopnje A1 do C2 (več o izpitih TUKAJ), s katerimi si lahko pridobijo ustrezen in potreben certifikat za vpis na različne tuje univerze. Prav tako jim na tak način izkazano znanje koristi pri pridobivanju štipendij in pri mednarodnih izmenjavah študentov.

Prav tako znanje nemščine koristi tečajnikom tudi takrat, ko jih študentski popotniški duh povede po nemško govorečih deželah (Liechtenstein, Avstrija, Nemčija, Švica). 


Tečaji so zasnovani za različne starosti in stopnje, od popolnih začetnikov do tistih s predznanjem. Vsebina vsakega tečaja se prilagaja glede na cilje in želje tečajnikov. Omogočamo tudi vpis na individualne ure in ure v dvojici ter trojici. Tečaje vodijo domači in tuji učitelji.

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem