ITALIJANščINA: Za študente (IT)

Ničesar še niste dodali med Prijave.

Večina študijskih programov že predvideva poleg angleškega jezika dodatno znanje še vsaj enega tujega jezika in zakaj ne bi izbrali prav italijanščine? Ta lep in koristen jezik vam bo morda celo omogočil pridobitev štipendije v bližnji Italiji.

Celoletni programi
18 +

V Pionirskem domu se lahko italijanščine začnete učiti kot začetniki oziroma se pridružite nadaljevalnim skupinam. Za začetnike izdelamo program in izberemo gradiva, ki vam omogočajo, da lahko že v najkrajšem času dosežete dovolj visoko stopnjo znanja za uspešno komunikacijo v italijanskem jeziku. Tečajniki, ki pa že imajo dovolj predznanja, se lahko začnejo pripravljati na mednarodni izpit CILS, ki je v skladu z Evropskim referenčnim okvirom za tuje jezike (CEFR). Več o izpitih si lahko preberete TUKAJ.  


Tečaj je prilagojen in razvija vse štiri jezikovne spretnosti, ki se na izpitu preverjajo (slušno in bralno razumevanje, pisno in ustno sporočanje). Pomembno je usvojiti strategije pisanja izpita, za čim večjo učinkovitost pri govorni komunikaciji pa v tečaj vključujemo tudi tujega učitelja.


Tečaji so zasnovani za različne stopnje, od popolnih začetnikov do tistih s predznanjem. Vsebina vsakega tečaja se prilagaja tudi glede na cilje in želje tečajnikov. Omogočamo tudi vpis na individualne ure in ure v dvojici ter trojici. Tečaje vodijo domači in tuji učitelji.

 

 

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem