ŠPANščINA: Za odrasle (ŠP)

Ničesar še niste dodali med Prijave.

V kolikor potrebujete španščino za delo in uspešno komunikacijo s svojimi poslovnimi partnerji, za izboljšanje vaše kariere ali pa imate španščino enostavno radi, se vpišite na naše tečaje za odrasle.

Celoletni programi
18 +

Zanimanje za španščino narašča tudi med poslovneži, ki sodelujejo s špansko govorečimi deželami in bi z znanjem španskega jezika in poznavanjem tamkajšnjih navad bili zagotovo še uspešnejši. Lahko rečemo, da je španski jezik zelo koristen, če si želimo še uspešnejše sklepanje poslov. Potrdilo o znanju tega jezika vam bo omogočilo hitrejše in uspešnejše delo in kariero.  


V Pionirskem domu se lahko španščine začnete učiti kot začetniki oziroma se pridružite nadaljevalnim skupinam. Za začetnike izdelamo program in izberemo gradiva, ki omogočajo, da lahko že v najkrajšem času dosežete dovolj visoko stopnjo znanja za uspešno komunikacijo v španskem jeziku. Tečajniki, ki pa že imajo dovolj predznanja, se lahko začnejo pripravljati na mednarodni izpit DELE, ki je v skladu z Evropskim referenčnim okvirom za tuje jezike (CEFR). Tečaj je prilagojen in razvija vse štiri jezikovne spretnosti, ki se na izpitu preverjajo (slušno in bralno razumevanje, pisno in ustno sporočanje). Pomembno je usvojiti strategije pisanja izpita. Za tekočnost jezika pri govoru pa v tečaj vključujemo tudi tujega učitelja. . Več o izpitih si lahko preberete TUKAJ.


Tečaji so zasnovani za različne ravni znanja, vsebina vsakega tečaja pa se prilagaja tudi glede na cilje in želje tečajnikov. Omogočamo tudi vpis na individualne ure ali ure v dvojici. Tečaje vodijo domači in tuji učitelji.
 

Tel.: 01/234 8 210, 051/302 407; e-mail: jeziki@pionirski-dom.si

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem