ITALIJANščINA: Za odrasle (IT)

Ničesar še niste dodali med Prijave.

Veliko tečajnikov, ki obiskujejo naše tečaje za odrasle, nam pove, da jim je žal, da se niso začeli učiti italijanskega jezika že prej. Mnogi med njimi so iz različnih razlogov skoraj vsak teden v Italiji in bi jim poznavanje jezika omogočilo lažje sporazumevanje in poslovno in kulturno sodelovanje.

Celoletni programi
18 +

V Pionirskem domu se lahko italijanščine začnete učiti kot začetniki oziroma se pridružite nadaljevalnim skupinam. Za začetnike izdelamo program in izberemo gradiva, ki omogočajo, da lahko že v najkrajšem času dosežete dovolj visoko stopnjo znanja za uspešno komunikacijo v italijanskem jeziku. Tečajniki, ki pa že imajo dovolj predznanja, se lahko začnejo pripravljati na mednarodni izpit CILS, ki je v skladu z Evropskim referenčnim okvirom za tuje jezike (CEFR).

Tečaj je prilagojen in razvija vse štiri jezikovne spretnosti, ki se na izpitu preverjajo (slušno in bralno razumevanje, pisno in ustno sporočanje). Pomembno je usvojiti strategije pisanja izpita, za čim večjo učinkovitost pri govorni komunikaciji pa v tečaj vključujemo tudi tujega učitelja.


Vedno več stikov z Italijo vzpostavljajo tudi naši poslovneži, ki bi z znanjem italijanskega jezika in poznavanjem tamkajšnjih navad bili zagotovo še uspešnejši. Lahko rečemo, da je italijanski jezik iz tega zornega kota tudi zelo koristen. Potrdilo o znanju tega jezika vam bo omogočilo hitrejše in uspešnejše delo in kariero.


Tečaji so zasnovani za različne ravni znanja, vsebina vsakega tečaja pa se prilagaja tudi glede na cilje in želje tečajnikov. Omogočamo tudi vpis na individualne ure in ure v dvojici ter trojici. Tečaje vodijo domači in tuji učitelji.
 

 

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem