ITALIJANščINA: Osnovnošolski program (IT)

Ničesar še niste dodali med Prijave.

Pomembno je, da se otroci že v zgodnjih letih začnejo učiti italijanščino, saj s svojo vnemo in neposrednostjo ter veseljem do govorjenja samega lažje premagujejo težave, ki se pojavljajo pri učenju. Njihova sproščenost ima poleg spontanega posnemanja govora veliko vrednost za zgodnje učenje tega jezika.

Celoletni programi
7-10 let 11-14 let

Vsekakor obstaja veliko dejavnikov, ki pričajo v prid učenju italijanščine. Otroci se ga zaradi bližine jezika v sosednji Italiji lahko začnejo učiti že v otroštvu in ga takoj tudi že uporabijo v praksi, ko gredo na družinske izlete v bližnji Trst, Benetke in druge priljubljene destinacije. Otroci bodo še posebej veseli in ponosni, ko bodo z lahkoto vzpostavljali stike s svojimi vrstniki. Morda imate v Italiji tudi sorodnike, s katerimi bi se vaši otroci z znanjem italijanščine še močneje povezali.
 

Pri pouku jim bomo omogočili tudi pristen stik z italijansko otroško literaturo in glasbo, ki predstavljata sestavni del pouka tudi zaradi svojevrstne melodike jezika. Na tak način smo pri nas odkrili že marsikateri glasbeno-jezikovni talent.


Učbenike in dodatno gradivo vsako leto dopolnjujemo in posodabljamo, saj smo v stiku z najboljšimi in  najpomembnejšimi založniškimi hišami in njihovimi predstavniki pri nas in v Italiji.


Tečaji so zasnovani za različne starosti in stopnje, od popolnih začetnikov do tistih s predznanjem. Vsebina vsakega tečaja se prilagaja glede na cilje in želje tečajnikov. Omogočamo tudi vpis na individualne ure in ure v dvojici ter trojici. Tečajniki sodelujejo na različnih razstavah, projektih, festivalih in zaključni prireditvi, prav tako pa lahko opravljajo tudi bralno značko Pionirskega doma.

 

 

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem