FRANCOščINA: Osnovnošolski program (FR)

Ničesar še niste dodali med Prijave.

Francoščina na različnih stopnjah tečajnikom ponuja odkrivanje novih sfer jezika in seznanitev z njegovo kulturo. Program je prilagojen starosti otrok, njihovim interesom, veliko pozornosti pa posvečamo aktivnostim, ki razvijajo otroško kreativnost in samostojnosti pri učenju tujega jezika.

Celoletni programi
7-10 let 11-14 let

Pomembno je, da se otroci že v zgodnjih letih začnejo učiti francoščine, saj s svojo vnemo in neposrednostjo ter veseljem do govorjenja samega lažje premagujejo težave, ki se pojavljajo pri učenju. Specifika francoščine se kaže v njeni izgovorjavi, zato je zelo pomembno, da se ga otroci začnejo učiti čimprej. Pri tem jim pomaga njihova sproščenost in spontano posnemanje govora, s čimer hitreje ponotranjijo nov jezikovni sistem in kasneje tekoče govorijo francosko.
 

Besedišče in strukture uvajamo s pomočjo gradiv, ki so skrbno izbrana, zanimiva, pestra in slikovita, da pritegnejo otrokovo pozornost. Učne ure so živahne, interaktivne in zabavne in temeljijo na razvijanju komunikacijskih spretnosti. Tečaji vključujejo tudi pripravo na mednarodne izpite DELF. Več o izpitih si lahko preberete TUKAJ.Tečaji so zasnovani za različne starosti in stopnje, od popolnih začetnikov do tistih s predznanjem. Vsebina vsakega tečaja se prilagaja glede na cilje in želje tečajnikov. Omogočamo tudi vpis na individualne ure in ure v dvojici ter trojici. Tečajniki sodelujejo na različnih razstavah, projektih, festivalih in zaključni prireditvi, prav tako pa lahko opravljajo tudi bralno značko Pionirskega doma.

 

 

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem