HRVAščINA: Hrvaščina

Ničesar še niste dodali med Prijave.

Tečaji so zasnovani za različne starosti, od otrok do odraslih, ter za popolne začetnike ali za tiste s predznanjem.

Celoletni programi
8 + 13+ 16 + 17 +

Preživljate svoje vsakoletne poletne počitnice na hrvaškem morju? Država soseda v naši regiji - Hrvaška je nedvomno ena od najbolj priljubljenih počitniških destinacij za slovenske državljane. Hrvaški jezik nam je tako nedvomno blizu. Ne samo zaradi dopustovanja in počitnikovanja na hrvaški obali, temveč tudi zaradi tesnih poslovnih stikov, kulturnih podobnosti ter še posebej glasbe. Kdo še ne pozna melodij legend kot so Oliver Dragojević, Tony Cetinski, Gibonni, Boris Novković, Josipa Lisac, Arsen Dedić, Novi Fosili in drugih?

V Pionirskem domu vam tako nudimo osvežitvene tečaje hrvaškega jezika. Če pa želite začeti od osnov pa se lahko prijavite tudi na začetni tečaj.

Prijavite se in utrdite svoje znanje za še boljše minglanje.

 

Vsebina vsakega tečaja se prilagaja tudi glede na cilje in želje tečajnikov. Omogočamo vpis na individualne ure in ure v dvojici ter trojici

Začetek: Po dogovoru
 

Če imate vprašanja oziroma potrebujete nasvet glede posameznih tečajev, vam bomo z veseljem pomagali – pokličite nas na 01/234 82 10 ali 051 302 407 ali pa nam pišite na jeziki@pionirski-dom.si.

 

 

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem