GLASBENA UMETNOST: Učenje petja

Ničesar še niste dodali med Prijave.

Program omogoča učenje petja ne glede na predznanje in je namenjen vsem, ki imajo veselje do petja ter nastopanja ter si želijo ob zabavnem in sproščenem načinu učenja pridobiti nova znanja in izkušnje.

Celoletni programi
8 + 18 +

Na individualnih urah petja razvijamo muzikalnost, udeleženci urijo tehnike dihanja in petja. Pri mlajših je poudarek na prepevanju otroških in ljudskih pesmi, kasneje udeleženci spoznavjo popularne skladbe slovenskih in tujih avtorjev. Pedagog razvija razumevanje glasbene teorije in spodbuja ustvarjanje avtorskih vokalnih linij in besedil. V sklopu dogodkov Pionirskega doma (Glasbeni festival OŠ in SŠ, Literarni festival Bodi pisatelj, zaključne prireditve kulturnega oddelka PD, zaključna prireditev glasbenikov PD) imajo možnost javnega nastopanja. 

 

Dokončni termin obiskovanja dejavnosti vam sporočimo po dogovoru s pedagogom v septembru.

 

! NOVOST !

 

SKUPINA PETJE3: MOJA AVTORSKA PESEM (mesečne delavnice jan 21 - april 22)

 

Termini: 7. januar 2022, 4. februar 2022, 4. marec 2022, 1. april 2022   

Lokacija: Pionirski dom, Vilharjeva 11 (kitarski učilnici, pevska učilnica in bobnarska učilnica)

Starost: 12+

 

Udeleženci programa se bodo urili in izboljšali svoje glasbeno teoretično znanje (poudarek na harmoniziranju, nove ritmične in melodične strukture…), ki jim bo v pomoč pri pisanju avtorskih pesmi. S pomočjo mentorjev bodo reševali težave in izboljševali osnovne ideje za skladbo ali besedilo ter tudi z možnostjo skupne igre napredovali v aranžiranju skladbe.

S programom Moja avtorska pesem nudimo udeležencem več glasbene teorije, improvizacije in osnov aranžiranja ter urjenja v pisanju besedil (poudarek na ustvarjanju v maternem jeziku).

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem