Moja avtorska pesem

V Pionirskem domu ponujamo brezplačno dejavnost: Moja avtorska pesem, ki je namenjena pripravi mladih glasbenikov za sodelovanje na Glasbenem festivalu.

02.02.2023

foto: Miran Juršič

V Pionirskem domu bomo v mesecu aprilu pričeli z izvajanjem programa Moja avtorska pesem, ki bo potekal v sklopu Glasbenega festivala. Gre za delavnico, ki bo potekala ob petkih in sobotah in je namenjena kot pomoč in spodbuda mladostnikom pri pisanju avtorskih skladb. Srečanja bodo potekala med 15. in 19. uro.

 

TERMINI: 21. in 22. april, 5. in 6. maj 2023 (15.00 - 19.00)

Delavnice bodo potekale v glasbenih učilnicah na Vilharjevi 11.

Delavnice so brezplačne in namenjene pripravi mladih glasbenikov za sodelovanje na Glasbenem festivalu Pionirskega doma.

 

V svoje vrste vabimo vse glasbenike od 12. leta dalje, ki jih veseli avtorsko ustvarjanje. Udeleženci programa se bodo urili in izboljšali svoje glasbeno teoretično znanje (poudarek na harmoniziranju, nove ritmične in melodične strukture…), ki jim bo v pomoč pri pisanju avtorskih pesmi. S pomočjo mentorjev bodo reševali težave in izboljševali osnovne ideje za skladbo ali besedilo ter tudi z možnostjo skupne igre napredovali v aranžiranju skladbe.

S programom Moja avtorska pesem nudimo udeležencem več glasbene teorije, improvizacije in osnov aranžiranja ter urjenja v pisanju besedil (poudarek na ustvarjanju v maternem jeziku).

 

Prijave zbiramo do 11. aprila 2023, v kolikor te sodelovanje zanima, nam piši na naslov: glasbenifestival@gmail.com

 

 

Pedagoga: Andrej Pekarovič, Eva Moškon

 

 

Več informacij: glasbenifestival@gmail.com

 

* Število udeležencev je omejeno, tečaj bo potekal v živo. V primeru premajhnega števila prijavljenih si pridržujemo pravico do odpovedi programa.

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem