Poziv umetnikom (Altonale, Gmbh - Nemčija)

Pionirski dom – Center za kulturo mladih v evropskem projektu Liberty išče mlade umetnike za sodelovanje s partnersko institucijo ALTONALE Gmbh (Nemčija). Zaradi epidemije koronavirusa so posamezni dogodki prestavljeni. Več v besedilu.

ZADEVA: POZIV ZA MLADE UMETNIKE

Pionirski dom – Center za kulturo mladih v evropskem projektu Liberty (ArtReach) išče mlade umetnike za sodelovanje s partnersko institucijo ALTONALE Gmbh (Nemčija).

ALTONALE Gmbh išče:

Mlade umetnike vseh umetnih področij (od 18. do 30. leta)
Mlade umetnike iz področja grafitov in urbane umetnosti (od 18. do 30. leta)
Vodje evropskih delavnic raznolikih umetniških področij

 

MLADI UMETNIKI

Altonale Gmbh in festival STAMP v Hamburgu / Nemčija /iščeta mlade evropske umetnike (18 do 30 let) z vseh področij: vizualne umetnosti, plesa, gledališča, filma, performansa, glasbe, cirkusa, literature itd. V obdobju od 19. 6. do 21. 6. 2020 bodo med festivalom ponudili ustvarjalni tabor z delavnicami in pogovori na temo SVOBODA. Nastanitev, prehrana in potni stroški so kriti s strani Altonale Gmbh. Od vas potrebujemo kratko pismo (največ 1/2 strani), kjer opišete na katerem področju delujete in zakaj vas zanima evropska umetniška izmenjava.

Pošljite svojo kratko prijavo s ključno besedo "CreativeCamp 2020" na naslov vesna@pionirski-dom.si do 27. januarja 2020.

 

Dogodek je prestavljen v leto 2021!

LIBERTY ART

Altonale Gmbh in festival STAMP v Hamburgu / Nemčiji iščeta mlade evropske umetnike (18 do 30 let) na področju grafitov / urbane umetnosti za junij 2020. V obdobju od 19. 6. do 21. 6. 2020 vam ponujamo platformo za ustvarjanje umetniškega dela v javnem prostoru na temo LIBERTY v Hamburgu. Nastanitev, prehrana, potni stroški in honorar so kriti s strani Altonale Gmbh.

Od vas potrebujemo kratko pismo in primer vašega umetniškega dela.

Pošljite svojo prijavo in slike s ključno besedo "LIBERTY ART 2020" na naslov vesna@pionirski-dom.si do 27. januarja 2020.

 

Dogodek je prestavljen na zimsko obdobje v letu 2020!

 

VODJA DELAVNICE

Altonale Gmbh in festival STAMP v Hamburgu / Nemčiji v juniju 2020 iščeta vodje evropskih delavnic z vseh področij: likovna umetnost, ples, predstava, glasba, cirkus, literatura itd. V obdobju od 19. 6. do 21. 6. 2020 bodo v okviru festivala STAMP ponudili Ustvarjalni tabor za mlade umetnike z delavnicami in predavanji na temo LIBERTIJA. Nastanitev, prehrana, potni stroški in honorar so kriti s Altonale Gmbh.  Od vas potrebujemo kratko pismo (največ pol strani), v katerem opišete področje umetnosti kjer delujete in kaj vas zanima pri evropski umetniški izmenjavi.

Pošljite svojo kratko prijavo in temo delavnice s ključno besedo "Workshop CreativeCamp 2020" na naslov vesna@pionirski-dom.si do 27. januarja 2020.

 

Dogodek je prestavljen v leto 2021!

 

 

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem