IŠČEMO: mlade umetnike za sodelovanje na festivalu ulične umetnosti STAMP (Hamburg)

Objavljamo poziv za mlade umetnike, ki bi želeli sodelovati na STAMP festivalu v Hamburgu.

Altonale iz Hamburga išče mlade umetnike do 30. leta starosti, ki bi sodelovali s predstavo na festivalu uličnih umetnosti STAMP.

Pionirski dom – Center za kulturo mladih v evropskem projektu Liberty / Svobodni išče mlade umetnike za sodelovanje s partnersko institucijo ALTONALE iz Hamburga.

Poziv je namenjen mladim ustvarjalcem (od 18 do 30 let) na področju uprizoritvenih umetnosti (gledališče in umetnost).

Iščemo mlade evropske umetnike, ki želijo predstaviti preizkus nastop na temo 'SVOBODA' na festivalu STAMP, ki bo potekal med 16. in 19. septembrom 2021v Hamburgu. 

Predstava mora biti dolga vsaj 10 minut in je lahko umetnikovo "delo v nastajanju". Predstavitev bo odprta za javnost, potekala pa bo v okviru festivala STAMP. Generalke bodo potekale med 16. in 17. septembrom.

Simpozij bo potekal v okviru projekta LIBERTY, Mreže sodobnih scenskih uličnih umetnosti (CPSA) in projekta 'out and about - perspektive uprizoritvenih umetnosti v javnosti prostori Zveznih gledališč v javnem prostoru (BUTIÖR).

 

Prijave z življenjepisom, ki daje vpogled v umetnikovo delo (video predstavitev, osnutek predstave) pošljite na jonas@stamp-festival.de do 30. julija 2021.

 

STAMP - uradni poziv mladim umetnikom

 

Mednarodni projekt LIBERTY  koordinira britanski kulturni inštitut ArtReach, financira pa ga nadnacionalni program Evropske unije Creative Europe, ki je namenjen promociji in razvoju evropskih kulturnih in ustvarjalnih sektorjev.

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem