Družabni ples v Festivalni dvorani

Praznujte in zasijte s plesom.

26.08.2018
Kdaj in kje
april 2019
SOB 27 APR
27.04.2019 OB 21:00 - DO 01:00 Družabni ples v Festivalni dvorani Festivalna dvorana

 

Festivalna dvorana je že desetletja sinonim za družabno življenje v Ljubljani in je dvorana, ki v svoji več namenskosti združuje tradicijo, arhitekturno odličnost s prostorom namenjenim izvedbi široke palete različnih prireditev. Je tehnično opremljena za izvedbo tako zahtevnih kot manj zahtevnih dogodkov. V Festivalni dvorani, dvorani z bogato tradicijo in sodobno tehnično opremo, skozi celo leto potekajo številne prireditve, posebno pozornost pa namenjamo tudi plesu.


V Pionirskem domu – Centru za kulturo mladih bomo tudi letos priredili tradicionalni Velikonočni ples v Festivalni dvorani. Za dobro vzdušje in praznično doživetje bodo poskrbeli DJ Roman in Plesni studio Ritem ter izjemna plesalca Peter Fileš in Maja Pucelj. Profesionalna plesalca, plesni par standardnih in latinskoameriških plesov je v skupni 24 letni plesni karieri uspešno tekmoval in nastopal na odrih doma in v tujini.

Vabljeni, da praznujete z nami v nedeljo, 21. aprila, ob 20. uri

 

V Festivalni dvorani tudi letos nadaljujemo z novo in svežo plesno sezono, s plesi, za začetnike in profesionalce, ki bodo potekali večkrat mesečno. Vabimo vas, da z nami zaplešete družabne plese na že znane ritme angleškega in dunajskega valčka, tanga, foxtrota, disco foxa, sambe, cha cha cha-ja, rumbe, jivea, salse, bachate in mamba. Oživeli bomo tradicijo skupinskih plesov, ki jih bomo nadgrajevali z vedno svežimi izpeljankami, te pa okronali s tradicionalno Jenkovo četvorko.

 

Plesali bomo tudi v soboto, 27. aprila 2019, s pričetkom ob 21. uri.

 

Zasijete z nami. Na družabnih plesih v Festivalni dvorani.
Vstopnice so na voljo preko sistema Mojekarte
 

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem