FRANCOščINA: Za študente (FR)

Ničesar še niste dodali med Prijave.

Na voljo so tudi tečaji francoščine za študente, s katerimi si lahko popestrijo in olajšajo študij, pridobljeno znanje pa je v veliko pomoč pri iskanju zaposlitve. Tečaj je namenjen vsem, ki bodo pri svojem študiju potrebovali francoski jezik kot tudi tistim, ki jih zanimata francoščina in kultura frankofonskih dežel.

Celoletni programi
18 +

V Pionirskem domu se lahko francoščine začnete učiti kot začetniki oziroma se pridružite nadaljevalnim skupinam. Za začetnike izdelamo program in izberemo gradiva, ki vam omogočajo, da lahko že v najkrajšem času dosežete dovolj visoko stopnjo znanja za uspešno komunikacijo v francoskem jeziku. Tečajniki, ki pa že imajo dovolj predznanja, se lahko začnejo pripravljati na mednarodni izpit DELF (A1 do C2), ki je v skladu z Evropskim referenčnim okvirom za tuje jezike (CEFR). Opravljen izpit vam omogoča študij v tujini, pridobitev štipendije ter boljše zaposlitvene možnosti. Več o izpitih si lahko preberete TUKAJ


Tečaj je prilagojen in razvija vse štiri jezikovne spretnosti - slušno in bralno razumevanje, pisno in ustno sporočanje. Tako poleg doseganja želenega nivoja usvojite tudi strategije pisanja mednarodnega izpita iz znanja francoskega jezika, za čim večjo učinkovitost pri govorni komunikaciji pa v tečaj vključujemo tudi tujega učitelja.


Tečaji so zasnovani za različne stopnje, od popolnih začetnikov do tistih s predznanjem. Vsebina vsakega tečaja se prilagaja tudi glede na cilje in želje tečajnikov. Omogočamo tudi vpis na individualne ure in ure v dvojici ter trojici. Tečaje vodijo domači in tuji učitelji. 

 

 

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem