Družabni ples v Festivalni dvorani

Praznujte in zasijte s plesom.

26.08.2018

 

Festivalna dvorana je že desetletja sinonim za družabno življenje v Ljubljani in je dvorana, ki v svoji več namenskosti združuje tradicijo, arhitekturno odličnost s prostorom namenjenim izvedbi široke palete različnih prireditev. Je tehnično opremljena za izvedbo tako zahtevnih kot manj zahtevnih dogodkov. V Festivalni dvorani, dvorani z bogato tradicijo in sodobno tehnično opremo, skozi celo leto potekajo številne prireditve, posebno pozornost pa namenjamo tudi plesu.

V Festivalni dvorani tudi letos nadaljujemo z novo in svežo plesno sezono, s plesi, za začetnike in profesionalce, ki bodo potekali večkrat mesečno. Vabimo vas, da z nami zaplešete družabne plese na že znane ritme angleškega in dunajskega valčka, tanga, foxtrota, disco foxa, sambe, cha cha cha-ja, rumbe, jivea, salse, bachate in mamba. Oživeli bomo tradicijo skupinskih plesov, ki jih bomo nadgrajevali z vedno svežimi izpeljankami, te pa okronali s tradicionalno Jenkovo četvorko.

Vabljeni, da tudi letos zasijete z nami. Na družabnih plesih v Festivalni dvorani.

Se vidimo, v soboto, 11. maja in v petek, 31. maja, ob 21. uri, kjer bodo svoje plesne korake lahko preizkusili začetniki in profesionalci.


Vstopnice so na voljo preko sistema Mojekarte
 

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem