Vpiši se v glasbene programe Pionirskega doma

V Pionirskem domu ponujamo raznolike glasbene programe - za najmlajše, otroke in odrasle.

foto: Almir Flisar

Glasba je umetnost časa, je nesnovna umetnost in zato sta tudi njeno ustvarjanje in posredovanje drugačna. Na delavnicah, ki jih ponujamo v Pionirskem domu z individualnim pristopom pri otroku razvijamo glasbene sposobnosti, spodbujamo ustvarjanje avtorskih skladb in omogočamo javno nastopanje.

 

Program GLASBENE URICE je namenjen otrokom od 4 do 6 leta starosti

Najmlajši otroci bodo aktivirali čutne poti skozi glasbo - od najosnovnejših glasbenih pojmov (ritem, melodija…) do igranja na lastna glasbila in Orffova glasbila. Z izkustvenim učenjem si bodo razvijali ritmični in melodični posluh.

 

Program GLASBENA PRIPRAVLJALNICA je namenjena otrokom od 5 do 11 leta starosti

Glasbena pripravljalnica je nadaljevalna dejavnost glasbenih uric, saj je namenjena otrokom, ki jih glasba zanima že malo podrobneje. Ti otroci so že seznanjeni z osnovnimi glasbenimi pojmi in si želijo svoje znanje poglobiti ter se pripraviti na morebitno igranje izbranega glasbila. Tako bi lahko glasbeno pripravljalnico označili za pripravljalnico na glasbeno šolo v Pionirskem domu in drugje.

 

Učenje GLASBENIH INŠTRUMENTOV in PETJA je namenjeno otrokom od 8. leta starosti, najstnikom ter odraslim

Programi spodbuja ljubezen do igranja in poslušanja kakovostne glasbe. Namenjeni so vsem, ki bi se radi naučili igrati inštrument in jim omogoča nastopanje v glasbenih skupinah.

V Pionirskem domu ponujamo učenje več razičnih inštrumentov od kitare, klavirja, bobnov, bas kitare, violine, saksofona in blok flavte.

 

 

Za več informacij se lahko obrnete na tajništvo Pionirskega doma 01/234 82 00 (Karmen Ručigaj).

 

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem