Varnostni ukrepi in dejavnosti v Pionirskem domu

Spoštovani starši, skrbniki, drage tečajnice in tečajniki!

 

V zadnjih dneh smo dobili veliko vaših klicev in pobud glede delovanja našega zavoda. Pionirskemu domu način dela (individualni pristop, majhne skupine), tehnični pogoji (veliki prostori, strokovna in hitra tehnična ekipa), dosledno spoštovanje varnostnih ukrepov v preteklih mesecih (redno razkuževanje, vzdrževanje razdalje itd.) ter vse izkušnje, ki smo jih v tem času pridobili, omogočajo, da skupaj z vami še naprej nadaljujemo s programi, ki spodbujajo ustvarjalnost vaših otrok.

 

Prosimo pa vas, da glede na epidemiološko sliko vsi skupaj še resneje upoštevamo vsa navodila:

 

V kolikor ste bili v zadnjih 14 dneh v kakšni od držav z rdečega seznama ali v stiku z osebo, ki ima potrjeno okužbo s koronavirusom, in so pri vas prisotni znaki bolezni: vročina, kašelj, težko dihanje ... ali pa vam je bila odrejena karantena, se dejavnosti v Pionirskem domu ne udeležite.

Iskreno vas prosimo, da ob vstopu v zgradbe, kjer potekajo dejavnosti, spoštujete vsa navodila za (samo)zaščito (nošenje mask na hodniku, umivanje in razkuževanje rok ter upoštevanje razdalje, ki jo označujejo nalepke s pticami).

Prav tako vas prosimo, da starši in skrbniki, ki pripeljete tečajnike, nanje ob odhodu počakate pred stavbo zavoda ali pa v za to posebej označenem prostoru. 

 

Do nadaljnjega odpovedujemo nedeljske matineje, ki se bodo preselile na splet. Prvo predstavo si boste lahko na spletu ogledali že v nedeljo 25. oktobra ob 17.00. O razporedu nedeljskih spletnih dogodkov vas bomo obvestili z naslednjim pismom.  

 

Ostanimo na vezi, obveščajmo se in delujmo preventivno, s ciljem, da ostanemo zdravi, nabiramo nove izkušnje, nove veščine in znanja. 

 

Želimo vam veliko zdravja! 

 

Lepo pozdravljeni in hvala za zaupanje. 

 

Viktorija Potočnik, direktorica Pionirskega doma, in ekipa


 

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem