Vabljeni k vpisu v celoletne programe za leto 2018/19

Zahvaljujemo se vam za zaupanje in zvestobo, ki ste nam jo izkazali skozi leta našega soustvarjanja dobrih zgodb in skupnih projektov. Želimo si, da bi lahko te nadaljevali tudi v šolskem letu 2018/19 zato vas vabimo k vpisu. Vpišite se od 18. junija dalje, do 4. julija pa si zagotovite pet odstotni popust na vpise.

14.06.2018

Izjemne sodelavke in sodelavci so v otrocih vzpodbujali izvirnost, cenili njihovo posebnost  in jim pomagali pri razvijanju vedoželjnosti, kritičnega odnosa do sebe in do okolja ter jih spodbujali k sodelovanju. 1200 tečajnikov, ki so v preteklem šolskem letu obiskovali celoletne dejavnosti, je dokazalo, da je danes biti PIONIRC lepo.

Pionirski dom - Center za kulturo mladih letos praznuje svojo 55. letnico in tako kot številni  obiskovalci kulturno umetniških ter kulturno jezikovnih programov tudi mi ostajamo mladi, mladi po srcu. Zavedamo se tradicije, ki jo nadgrajujemo s sodobnimi izobraževalnimi prijemi in kakovostnim učnim programom.  S spoštovanjem do bogate zgodovine zavoda, ter s subtilnim uvajanjem in ujemanjem sodobnega časa smo postali prepoznavni tako doma, kot v tujini.

Številni novi programi nudijo možnost, da se v njih najdejo in znajdejo vsi. Želimo si, da bi lahko tudi v šolskem letu 2018/19 skupaj risali čez črto, igrali več kot le note in, da bi lahko tudi v prihodnje pomagali mladim pri razvijanju njihove ustvarjalne poti tako na gledališkem, likovnem, glasbenem, plesnem, jezikoslovnem področju in vzgajali ljubezen o kulture.

Pridruži se nam. Vpiši se!

Dokumenti

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem