RAZPIS ZA SODELOVANJE NA 14. GLASBENEM FESTIVALU PIONIRSKEGA DOMA


RAZPIS ZA SODELOVANJE NA 14. GLASBENEM FESTIVALU PIONIRSKEGA DOMA 



V Pionirskem domu smo trdno odločeni, da ne bomo še eno leto brez našega Glasbenega festivala. Ker ga bomo izvedli v prilagojeni obliki, so festivalski pogoji letos nekoliko drugačni.

 

KOMU JE NAMENJEN: Na Glasbenem festivalu Pionirskega doma bomo letos iskali vse izjemne soliste in solistke, ki prepevajo avtorske skladbe ali priredbe.

RAZGLASITEV ZMAGOVALCA: 7.maj 

V primeru zaprtja in omejevanja javnih prireditev bo žirija zmagovalca festivala izbrala na podlagi predhodno poslanih posnetkov. 7. maja bomo preko videoposnetka razglasili zmagovalca natečaja in z njim opravili pogovor.

KJE: preko spleta

KAKŠNA JE NAGRADA: Zmagovalec festivala bo dobil profesionalno/ studijsko snemanje skladbe in profesionalno fotografiranje.

KAKO SE PRIJAVIM? Vsi kandidati izpolnejo prijavnico in na naslov glasbenifestival@gmail.com preko we trasferja pošljejo video posnetek svoje skladbe (posnetek je lahko osnoven, posnet s telefonom).

 

 

Glasbeni festival, ki ga organizira Pionirski dom v Ljubljani, je prireditev, ki omogoča mladim, še neuveljavljenim posameznikom, da predstavijo svoje glasbeno izvajanje pa tudi svoje avtorsko glasbeno ustvarjanje.

Glasbeni festival je žanrsko popolnoma odprt in spodbuja kakovost na vseh področjih otroškega in mladinskega glasbenega ustvarjanja. 


Prijave zbiramo do 2. 5. 2021!

 

Povezava do festivala: https://www.pionirski-dom.si/festivali/14-glasbeni-festival

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem