Pričeli smo z vpisi v novo sezono

Pionirski dom – Center za kulturo mladih, ki velja za pravi hram otroške ustvarjalnosti, bo tudi v prihodnji sezoni ponudil širok nabor raznolikih dejavnosti na kulturno-umetniškem in jezikovno-kulturnem področju. V šestih desetletjih delovanja je bilo v različne programe vključenih več kot sto tisoč otrok in mladostnikov, zato ima Pionirski dom svoj kultni status v družabnem življenju Ljubljane.

Nabor aktivnosti Centra za kulturo mladih je izjemno širok, od učenja tujih jezikov, do različnih kulturo-umetniških vsebin in raznolikih predstav ter festivalov. Vnovič boste lahko izbirali med tečaji gledališča, plesa, cirkusa, slikarskimi in kiparskimi delavnicami ali grafiko. Ponujamo tudi učenje petja in različnih inštrumentov, otroci pri nas znanost spoznavajo skozi zanimive eksperimente in se poučijo o zakonitostih filmskega ustvarjanja. V Pionirskem domu lahko spregovorite v 12 tujih jezikih in slovenščini, opravljate mednarodne jezikovne izpite ali osvežite znanje jezika.

 

Prav vse dejavnosti so namenjene izražanju, zato se naši pedagogi prilagodijo otroku in skupini. Posameznika jemljemo kot celoto, ker ne želimo, da so naše dejavnosti le nadaljevanje šolskih obveznosti, temveč doživetje.

 

Vpisi v novo sezono so se pričeli, število mest je omejeno. Vabljeni k ogledu bogate ponudbe na pionirski-dom.si

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem