Podelitev certifikatov tečajnikom tujih jezikov

V Festivalni dvorani smo svečano podelili certifikate tečajnikom tujih jezikov Pionirskega doma.

Na prireditvi v Festivalni dvorani smo v sredo, 17. oktobra, podelili certifikate našim tečajnikom angleškega, francoskega, nemškega, španskega in italijanskega jezika. Programi Pionirskega doma se osredotočajo na doseganje ravni po Evropskem okviru za tuje jezike. Pri najmlajših se trudimo ohranjati ter povečevati motivacijo za dolgoletno učenje tujih jezikov. Moderno stališče odprtosti do dolgoročnega učenja – »LIFE-LONG LEARNING« namreč prinaša največje rezultate.

Kot vsako leto so tudi letos učenci dosegli izjemne uspehe, ki nam dajejo vedeti, da skupaj z otroki, z njihovo voljo in delavnostjo, opravljamo dobro delo.  Želimo si, da jih bodo njihovi odlični rezultati dodatno vzpodbudili, da se bodo tujega jezika še naprej radi učili in izpopolnjevali. Na koncu pa, seveda, tudi uspešno in z veseljem uporabljali.

 

Pionirski dom je uradni center za izvajanje mednarodnih izpitov DELE z licenco Instituta Cervantes.  Veseli smo, da se naši tečajniki vsakoletno udeležujejo izpitnih rokov in dosegajo visoke rezultate. Ponosni smo, da imamo v Pionirskem domu tudi kandidate za italijanske mednarodne izpite.

Nemške mednarodne izpite organizira Goethe Inštitut v Ljubljani, tečajniki so opravljali tudi angleške mednarodne izpite Cambridge univerze, ki jih izvaja British Council Slovenia, izpite francoskega jezika pa so učenci so opravljali na Francoskem inštitutu v Sloveniji v Ljubljani.

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem