Pionirski festival

Kdaj in kje
september 2020
NED 6 SEP
06. 09. 2020 OB 17:00 Pionirski festival Festivalna dvorana

 

Vpisi v Pionirski dom dokazujejo, da kultura še živi

V Pionirskem domu se veselijo začetka novega šolskega leta. “Čas korone nas je postavil pred številna vprašanja, ki so povezana predvsem z mislijo, kako izvajati dejavnosti in ostati zdrav. Naše delovanje tudi v teh kriznih časih ne sme usahniti. Kultura je gibalo vsake družbe, vključevanje mladih in otrok v tovrstne dejavnosti pa je naše poslanstvo. Veseli smo, da tudi letos, seveda ob upoštevanju vseh ukrepov, na stežaj odpiramo svoja vrata, k nam pa se vračajo skoraj vsi tečajniki in tečajnice,” je povedala direktorica Pionirskega doma Viktorija Potočnik.

Pionirski festival  – žur ob začetku novega šolskega leta

V Pionirskem domu bodo tako novo šolsko leto proslavili s petjem in plesom. V nedeljo, 6. septembra, ob 17.00 v Festivalni dvorani organizirajo Pionirski festival. Z njim želijo predstaviti raznolike aktivnosti Pionirskega doma in napovedati sezono, ki je pred nami. Na Žuru ob začetku šolskega leta se bodo predstavili štirje glasbeniki, ki v Pionirskem domu poučujejo, ustvarjajo in nastopajo. 

Srđan Milovanović, Teja Bitenc, Juš Milčinski in Urh Mlakar so pripravili pester program avtorskih skladb, ki jih bodo zapeli otrokom. “Na Pionirskem festivalu se bomo z otroki sprostili s petjem uspešnic, ki so nastale v gledaliških produkcijah Pionirskega doma. Podelili bomo nekaj čudovitih nagrad in se naučili Pionirsko himno. Koncert je primeren za otroke vseh starosti, na njem pa bodo uživali tudi njihovi starši,” pove pedagog Pionirskega doma Srđan Milovanović.

V nedeljo se vidimo v Festivalni dvorani

Vstop na Pionirski festival je brezplačen, število vstopnic pa je omejeno. Svoje vstopnice lahko rezervirate na e-naslovu pr@pionirski-dom.si. Na koncertu bo poskrbljeno za vse varnostne ukrepe. Dobra volja je zagotovljena. 

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem