Obvestilo o odpovedi dogodkov in tečajev

POMEMBNO OBVESTILO O DELOVANJU PIONIRSKEGA DOMA

Spoštovani starši, dragi tečajniki in tečajnice,

 

zaradi nastale situacije glede širjenja korona virusa in v skladu z ukrepi Ministrstva za zdravje (https://www.gov.si/teme/koronavirus/), Nacionalnega inštituta za javno zdravje (https://www.nijz.si/…/dnevno-spremljanje-okuzb-s-sars-cov-2…) in Mestne občine Ljubljana (https://www.ljubljana.si/…/preventivni-ukrepi-pri-preprece…/), vas obveščamo, da so vsi dogodki, festivali in tečaji v Pionirskem domu – Centru za kulturo mladih od ponedeljka, 16.3. 2020 do predvidoma 29. 3. 2020 odpovedani oz. prestavljeni.

O vseh spremembah o nadaljevanju tečajev ter nadomestnih datumih dogodkov vas bomo sproti obveščali na naši spletni strani www.pionirski-dom.si in družbenih omrežjih (Facebook, Instagram).

 

Naši hodniki in učilnice so ostali brez otroške vrvežavosti in smeha. Vemo, da moramo v teh dneh ravnati skladno s strokovnimi navodili, a verjamite, da vsi pedagogi in pedagoginje v Pionirskem domu mislimo na vas in čakamo na dan, ko se vrnete v naše ustvarjalne delavnice.

 

Ostanimo mirni, dneve preživljamo v družbi najbližjih, čas izkoristimo za dejavnosti, za katere drugače težje najdemo čas.

 

Do nadaljnjega ostanimo v stiku preko naših socialnih omrežij, ker vam bomo pripravili ustvarjalne izzive. Sodelujte!

 

direktorica Pionirskega doma Viktorija Potočnik in vsi pedagogi in pedagoginje

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem