Izvajanje dejavnosti preko spleta


Spoštovani starši, skrbniki, drage tečajnice in tečajniki.
Glede na zadnje podatke o naraščanju okužb in sprejete zaščitne ukrepe Pionirski dom naslednji teden (2.11. - 6.11.) žal preneha z izvajanjem tečajev v živo.
V Pionirskem domu smo prepričani tudi, da je enako pomembno, da tudi v teh časih še vedno ostajamo skupnost. Nekateri tečaji bodo zato naslednji teden potekali preko spleta. Pedagogi vam bodo za vsako skupino, ki bo delala preko ZOOMa, poslali povezavo na platformo ZOOM, na kateri bodo potekale naše dejavnosti.Tisti, ki ste se odločili, da vaši otroci tečajev v tej obliki ne bodo obiskovali, boste oproščeni šolnine posameznih izpuščenih terminov. Tisti, ki ste znesek šolnine plačali v enkratnem znesku, bomo poračun ur opravili na koncu šolskega leta. O vseh novih odločitvah, vezanih na potek dejavnosti v Pionirskem domu, vas bomo obveščali preko rednih četrkovih pisem.
Do nadaljnjega se bodo na splet preselile tudi nedeljske matineje. Prvo delavnico si boste lahko na spletu ogledali že to nedeljo, ob 17.00. Vsako nedeljo pa vam bomo poslali tudi novičnik z ustvarjalnimi idejami in predlogi. Pomembno je, da v teh dneh ostajamo doma, skrbimo za svojo varnost in zdravje.Ostanimo na vezi, obveščamo se in delujmo preventivno, s ciljem, da ostanemo zdravi, nabiramo nove izkušnje, nove veščine in znanja. Do sedaj nam je v Pionirskem domu to z vašo pomočjo uspelo.
Želimo vam, da ostanete zdravi. Lepo pozdravljeni in hvala za zaupanje.
Viktorija Potočnik, direktorica Pionirskega doma in ekipa
 

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem