Grem v Pionirca. Kam pa ti?

Spoštovani starši in skrbniki, drage tečajnice in tečajniki,

ob skrbnem spremljanju ukrepov stroke in navodil vlade RS ter ob uspešno izpeljanem poskusnem izvajanju nekaterih dejavnosti zavoda, vam z veseljem sporočamo, da z 18. 5. 2020 pričnemo z izvajanjem večine celoletnih dejavnosti našega zavoda.

V teh dneh ste bili v stiku z našimi pedagoginjami in pedagogi, povedali ste jim, koliko tečajnikov bo nadaljevalo dejavnosti. Odzivi so izjemni in skoraj 90 % se vas je odločilo, da se ponovno vrnete v naš zavod. Tu vas vsi z navdušenjem pričakujemo.

Nekaterih dejavnosti zaradi objektivnih okoliščin ali zdravstvenih razlogov sicer v tem šolskem letu ne bomo izvajali. 

V našem zavodu pa bomo skrbno sledili preventivnim ukrepom. Navodila, ki smo jih pripravili za vse nas, temeljijo na upoštevanju uradnih navodil za vrtce, šole in kulturne ustanove. Upoštevati jih bo treba ob vstopu na območje prihoda v zavod. Ljubki ptički vas bodo opominjali na upoštevanje varnostne razdalje dveh metrov. Sledite jim tudi na tleh v prostorih zavoda, upoštevajte navodila, vezana na higieno rok in higieno kašlja. Predvsem pa poslušajte navodila naših sodelavk in sodelavcev, ki vam bodo pomagali, da bo naše srečevanje varno in sproščujoče.

Posebej vas prosim, da ob prihodu prinesete tudi podpisano Izjavo staršev tečajnic/tečajnikov za nadaljevanje dejavnosti in vstop v prostore Pionirskega doma (povezava na dnu novice), ali pa jo pošljete po e-pošti pedagogu, ki izvaja dejavnost.

Spoštovani,

Veselimo se naših nadaljnjih ustvarjalnih srečanj. Pri tem ste nam v veliko pomoč in spodbudo prav vi, ki ste se odločili, da skupaj nadaljujemo.

Dobrodošla so tudi vsa vaša dodatna opozorila in predlogi za varno in preventivno izvajanje dejavnosti, ki jih lahko posredujete pedagogom, ali pišete na tajnistvo@pionirski-dom.si, ali me pokličete na 01 2348 200.

S spoštovanjem,

Vika Potočnik

Dokumenti

IZJAVA STARŠEV TEČAJNIKOV4.docx (VND.OPENXMLFORMATS-OFFICEDOCUMENT.WORDPROCESSINGML.DOCUMENT 14,43 KB)
Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem