Festivalnice Brencl banda - ODPOVEDANO!

Festivalnice ponujajo posebno doživetje in glasbeno matinejo, ki tudi z nastopajočimi skupinami glasbo želijo približati mladostnikom.

03.01.2020

V nedeljo, 26. januarja 2020, ob 17. uri, bomo v prostorih zavoda na Komenskega 9, gostil zasedbo Brencl banda.

Kdaj in kje
januar 2020
NED 26 JAN
26.01.2020 OB 17:00 - DO 18:30 Festivalnice: Brencl banda - ODPOVEDANO! Pionirski dom na Komenskega 9
Vstopnice

 

ZARADI BOLEZNI V ZASEDBI MORAMO NEDELJSKE FESTIVALNICE ODPOVEDATI.

V PRIMERU, DA VSTOPNICE ZA DOGODEK ŽE IMATE, VELJAJO ZA PRIHODNJI TERMIN, KI BO DOLOČEN NAKNADNO.

ZA NEVŠEČNOSTI SE OPRAVIČUJEMO.

 

 

 

 

Avtorska glasba zasedbe Brencl bande je nastala pod vplivom navdušenja nad ljudskim izročilom iz različnih koncev sveta, predvsem pa s seboj nosi močan slovanski duh in deluje, kot da je del njenega izročila, kot da bi nastala na podlagi notnih zapisov ljudskih viž s podstrešja. Brencl banda je nastala v Bistrici ob Sotli, ki ima bogato glasbeno tradicijo.

Brencl banda so: Ana Mezgec-violina, Rok Šinkovec-harmonika in vokal, Matjaž Bajc-kontrabas in vokal, Andrej Boštjančič-kitara in vokal.Čeprav uporabljajo povsem običajne glasbene inštrumente in vokale, so oblikovali povsem originalen zvok. Njihova slovanska krila jih nosijo po svetu glasbe različnih narodov, ki skozi svoje ritme in melodije pojejo v en skupen glas o sreči, žalosti in brezčasju. Novembra je izšla njihova četrta plošča Korenine svetlobe, ki vam jo bodo v celoti predstavili. Seveda pa bodo igrali tudi stare hite iz prve plošče, ki so že leta 2011 doneli po muzejskih vrtovih.Vstopnice lahko kupite preko sistema Moje karte in uro pred dogodkom v prostorih zavoda na Komenskega 9.

**Tečajniki PD z izkaznico in uporabniki z invalidsko kartico ugodnosti za invalide imajo brezplačen vstop.(Foto: Bojan Stepančič)

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem