Družabni ples, oktober 2021

Zopet se bomo vrteli na parketu Festivalne dvorane.

Kdaj in kje
oktober 2021
PET 22 OKT
22. 10. 2021 – 23. 10. 2021 Družabni ples Festivalna dvorana

Plečnikova Festivalna dvorana je že desetletja sinonim za družabno življenje v Ljubljani, je plesna dvorana, ki v svoji več namenskosti združuje tradicijo, arhitekturno odličnost s prostorom namenjenim izvedbi široke palete različnih prireditev. V Festivalni dvorani, dvorani z bogato tradicijo in sodobno tehnično opremo, skozi celo leto potekajo številne prireditve, posebno pozornost pa namenjamo tudi plesu.

 

V Festivalni dvorani bomo z družabnimi plesi ponovno pričeli v petek, 22. oktobra 2021, ob 20. uri.

 

Vabljeni, da z nami zaplešete družabne plese na že znane ritme angleškega in dunajskega valčka, tanga, foxtrota, disco foxa, sambe, cha cha cha-ja, rumbe, jivea, salse, bachate in mamba. Z nami bo DJ Roman.

 

 

Prodaja vstopnic: na vseh prodajnih mestih sistema MojeKarte ter preko spleta. Nakup vstopnic na blagajni Festivalne dvorane ne bo možen.

Cena vstopnice (18 EUR) velja za par, nakup posameznih vstopnic ni možen. Uporabniki z invalidsko kartico ugodnosti za invalide imajo brezplačen vstop.

 

 

 

Dogodek bo potekal v skladu s PCT pogoji in priporočili NIJZ. Število vstopnic je omejeno, nakup vstopnic na blagajni Festivalne dvorane ne bo možen.

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem