Delavnica ustvarjalnega giba

Kdaj in kje
september 2020
SOB 26 SEP
26. 09. 2020 OB 09:00 Delavnica ustvarjalnega giba Pionirski dom

Drage pedagoginje in pedagogi, dragi ustvarjalci in ustvarjalke s področja improvizacijskega gledališča in plesa!

 

Naš mednarodni projekt Mlado gledališče v gibanju se bo ponovno začel premikati. Na že izvedenih delavnicah ste pohvalili sproščeno vzdušje, vzpostavitev varnega okolja, odlično organizacijo, strokovnost, pridobitev uporabnih znanj ter željo po ponovitvi delavnic. Potrudili se bomo in vam vse to skušali ponuditi na novi delavnici ustvarjalnega giba, ki se bo odvila v Pionirskem domu, v soboto, 26. septembra 2020, od 9. do 18.ure.


Namen tokratnih aktivnih delavnic je povezovanje strokovnjakov s področja ustvarjalnega giba in improvizacijskega gledališča s pedagogi in učitelji ter ustvarjanje novega skupnega pedagoškega programa izhajajočega oz. podprtega z ustvarjalnim gibom, ki bo uporaben tako pri praktičnem pouku kot tudi pri programih razvoja občinstev.
Če bodo razmere in pogoji dopuščali, se bosta našim mentoricam programa Mlado gledališče v gibanju pridružila še dve trenerki naših partnerskih institucij. Tako bosta vsako delavnico vodili dve voditeljici - domača in tuja skupaj.


Vabljeni vsi, ki ste v naših delavnicah že sodelovali in še posebno tisti, ki se z nami še niste nikoli srečali. Delavnice so namenjene vsem pedagogom, učiteljem, mladinskim delavcem ter tudi vsem tistim, ki profesionalno pokrivate področja ustvarjalnega giba, sodobnega plesa, improvizacijskega gledališča ali pridobivanjem občinstev.


Prijave sprejemamo na tajnistvo@pionirski-dom.si do zapolnitve prostih mest.
 

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem