PONUDBA ZA VRTCE, OSNOVNE šOLE, SREDNJE šOLE IN GIMNAZIJE: Za vzgojitelje in učitelje

Ničesar še niste dodali med Prijave.

PROGRAM
18 +

1. TEČAJI IN DELAVNICE ZA UČITELJE (tečaj 30PU z možnostjo podaljšanja tečaja, delavnica po dogovoru):
angleščina, nemščina, italijanščina, francoščina, španščina, ruščina

 

Z dolgoletnimi izkušnjami na področju poučevanja tujih jezikov lahko pomembno prispevamo tudi k do- izobraževanju  vzgojiteljev oz. vzgojiteljic ter učiteljev oz. učiteljic. Osvežitveni tečaj angleškega jezika ali začetni oz. osvežitveni tečaj katerega od drugih tujih jezikov vključuje razširitev besednega zaklada tudi na strokovnem področju učiteljev ter poznavanje kulturnega ozadja jezika. Vsebino in zahtevnost tečaja prilagodimo posamezni skupini tečajnikov.

 

Ob vpisu je obvezno potrebno zapisati v OPOMBE iz katere enote se prijavljate.


Termin:  po dogovoru

Kraj izvajanja:  vzgojno-varstveni zavod ali šola 

Cena 30-urnega tečaja (možnost plačila na obroke): 

Cena 1 delavnice (1 x 90min): 

Popust: pri vpisu v sklop 5 delavnic nudimo 5% popust

Cena velja za najmanj 5 tečajnikov. V primeru, da je vpisanih manj kot 5 tečajnikov, si pridržujemo pravico do povišanja tečajnine oz. do odpovedi tečaja.

 

2. PRIPRAVA NA MEDNARODNE IZPITE iz angleščine, nemščine, francoščine, španščine in italijanščine – (min 30PU)
 

Pionirski dom, ki je leta 2013 praznoval 50 let, ima 20-letne izkušnje na področju priprave tečajnikov na mednarodne izpite. Uspešno sodeluje z inštituti izvajalci, kot so British Council (Cambridge mednarodni izpiti za otroke YLES (A1-A2) ter Cambridge izpiti stopnje A2-C2 za mladino in odrasle iz angleščine), Goethe Institut (mednarodni izpiti za certifikate A1-C2 Goethe Instituta iz nemščine), Francoski kulturni center Charles Nodier (mednarodni izpiti DELF A1-C2 iz francoščine), Instituto Cervantes Ljubljana (mednarodni izpiti DELE A1-C2 iz španščine). Tečajniki Pionirskega doma so prav tako uspešno opravljali tudi mednarodni izpit CILS (A1-C2) iz italijanskega jezika. Mednarodni izpiti so sestavljeni in priznani v skladu z lestvico Skupnega Evropskega okvira za tuje jezike (CEFR) in preverjajo vse štiri osnovne jezikovne spretnosti – bralno in slušno razumevanje ter pisno in ustno sporočanje.


Termin:  po dogovoru

Kraj izvajanja:  vzgojno-varstveni zavod ali šola

Cena 30-urnega tečaja (možnost plačila na obroke): 

Cena velja za najmanj 5 tečajnikov. V primeru, da je vpisanih manj kot 5 tečajnikov, si pridržujemo pravico do povišanja tečajnine oz. do odpovedi tečaja. 

 

Če imate vprašanja oziroma potrebujete nasvet glede posameznih tečajev, vam bomo z veseljem pomagali – pokličite nas na 01/234 82 10 ali 051 302 407 ali pa nam pišite na jeziki@pionirski-dom.si.

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem