PONUDBA ZA VRTCE, OSNOVNE IN SREDNJE šOLE: Za srednje šole in gimnazije

Ničesar še niste dodali med Prijave.

PROGRAM
15-19 let

1. SPLOŠNI JEZIKOVNI TEČAJI  za dijake vseh letnikov (60PU):
angleščina, nemščina, italijanščina, francoščina, španščina, ruščina, latinščina, kitajščina in japonščina

Pionirski dom ima najdaljšo tradicijo na področju zgodnjega poučevanja tujega jezika ter poučevanja otrok in mladine. Pouk temelji na pridobivanju besednega zaklada, učenju slovničnih pravil  ter spoznavanju kulture dežel s poudarkom na razumevanju kulturne raznolikosti in podobnosti. Tečaji tujega jezika temeljijo razvijanju vseh štirih osnovnih jezikovnih spretnostih t.j. slušnega in bralnega razumevanja ter govornega in pisnega izražanja. Cilj naših tečajev je tudi izboljšanje komunikacijskih spretnosti ter vzpodbujanju za učenje jezika. S pomočjo jezikovnih tečajev lahko učenci učinkoviteje utrjujejo tudi že spoznane strukture ter širijo besedišče.  Skupine so formirane glede na stopnjo predznanja tujega jezika ter starost tečajnikov. Organiziramo začetne in nadaljevalne tečaje.
 

Termin: po dogovoru

Število otrok na skupino: min 5 tečajnikov

Kraj izvajanja: srednja šola ali gimnazija (različne lokacije)

Cena 60-urnega tečaja (možnost plačila na obroke): po ceniku

Cena velja za najmanj 5 vpisanih dijakov. V primeru, da je vpisanih manj kot 5 dijakov, si pridržujemo pravico do povišanja cene oz. do  odpovedi tečaja.

 

2. DELAVNICE ZA SREDNJEŠOLCE:  angleščina, nemščina, italijanščina, francoščina, španščina, ruščina, latinščina, kitajščina in japonščina

Na željo staršev ali osnovne šole organiziramo tudi krajše delavnice po meri, ki so namenjene predstavitvi jezika in kulturnega ozadja ter vzpodbujanju dolgoročnega učenja tujega jezika.

 

Termin: po dogovoru

Število otrok na skupino: min 8  tečajnikov

Kraj izvajanja: srednja šola ali gimnazija

Cena 1 delavnice (1 x 60min): po ceniku

Cena velja za najmanj 8 vpisanih dijakov. V primeru, da je vpisanih manj kot 8 dijakov, si pridržujemo pravico do  povišanja cene oz. do odpovedi delavnice.

 

3. PRIPRAVE NA MEDNARODNE IZPITE (A1-A2-B1-B2-C1): 20 PU
 

Organiziramo krajše priprave na mednarodne izpite za učence, ki že dosegajo raven znanja in se želijo prijaviti na opravljanje mednarodnega izpita iz angleškega, nemškega, francoskega in španskega jezika. Krajše priprave vključujejo predstavitev strukture izpita, strategije pisanja izpita, informacije o samem poteku ter poizkusni test (predpriprava).  Priprave izvajamo za izpite:

 

Termin: po dogovoru

Število otrok na skupino: min 5 tečajnikov

Kraj izvajanja: srednja šola ali gimnazija

Cena 20-urnega tečaja (možnost plačila na obroke): po ceniku

Cena velja za najmanj 5 vpisanih dijakov. V primeru, da je vpisanih manj kot 5 dijakov, si pridržujemo pravico do povišanja cene oz. do odpovedi tečaja.

 

Če imate vprašanja oziroma potrebujete nasvet glede posameznih tečajev, vam bomo z veseljem pomagali – pokličite nas na 031 617 806 ali pa nam pišite na jeziki@pionirski-dom.si.

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem