KRAJšI TEčAJI PO MERI : Krajši tečaji po meri

Ničesar še niste dodali med Prijave.

V primeru, da pri posameznem jeziku, ki ga poučujemo v ponudbi naših ostalih tečajev, niste našli takšnega, ki bi vam povsem ustrezal, so vam na voljo tudi tečaji, ki jih pripravimo po vaših željah.

Kratki programi
15 +

Za TEČAJ KONVERZACIJE se odločite, če ste že osvojili dokaj visok nivo znanja posameznega jezika in želite ohranjati svoje znanje aktivno s pomočjo redne konverzacije z izkušenim pedagogom ali maternim govorcem posameznega jezika. S pomočjo aktualnih tem, ki jih boste lahko predlagali sami, vam bomo pomagali do uspešnega izražanja in komuniciranja.
 

OSVEŽITVENI TEČAJ bo prava izbira za vas, če ste z učenjem jezika prekinili za krajši ali daljši čas in želite svoje obstoječe znanje obnoviti ter nadgraditi v vam prilagojenem tempu.
 

JEZIK NA POTOVANJIH: Morda potujete v tujino in želite pridobiti osnovno znanje pogovornega jezika? Ponujamo vam tečaj, kjer boste spoznali osnovno besedišče in fraze, ki jih potrebujete na poti.
 

INTENZIVNA PRIPRAVA NA MEDNARODNE IZPITE: V Pionirskem domu vam v okviru redne ponudbe tečajev omogočamo pripravo na mednarodne izpite iz angleščine, francoščine, španščine in italijanščine. S pomočjo intenzivne priprave na različne stopnje izpitov pa vam bomo pomagali osvežiti in utrditi z izpiti ciljno povezano znanje. Pomagali vam bomo tudi pri usvajanju izpitnih tehnik, da boste na dan izpita k preverjanju pristopili kar se da suvereno.

Za več informacij nas pokličite na 051 302 407 ali 01 234 82 10 oziroma nam pišite na jeziki@pionirski-dom.si in z veseljem vam bomo pomagali.

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem