TUJI JEZIKI V OŠ GROSUPLJE: Italijanščina za OŠ (Grosuplje)

Ničesar še niste dodali med Prijave.

Italijanščina je s svojo spevnostjo zelo muzikalen jezik številnih svetovno znanih glasbenih zvezd od Erosa Ramazzottija do Luciana Pavarottija, prav tako pa je Italija znana po mnogih turističnih destinacijah (skoraj 80% svetovne kulturne dediščine se nahaja v italiji), kot so Benetke, Toskana, Cinque Terre, Rim, Pompeji in Sicilija. Znanje italijanščine vam bo zato na popotovanjih po teh krajih zagotovo prišlo zelo prav.

Celoletni programi
11+

Vsekakor obstaja veliko dejavnikov, ki pričajo v prid učenju italijanščine. Otroci se ga zaradi bližine jezika v sosednji Italiji lahko začnejo učiti že v otroštvu in ga takoj tudi že uporabijo v praksi, ko gredo na družinske izlete v bližnji Trst, Benetke in druge priljubljene destinacije. Otroci bodo še posebej veseli in ponosni, ko bodo z lahkoto vzpostavljali stike s svojimi vrstniki. Morda imate v Italiji tudi sorodnike, s katerimi bi se vaši otroci z znanjem italijanščine še močneje povezali.

Pri pouku jim bomo omogočili tudi pristen stik z italijansko otroško literaturo in glasbo, ki predstavljata sestavni del pouka tudi zaradi svojevrstne melodike jezika. Na tak način smo pri nas odkrili že marsikateri glasbeno-jezikovni talent.

 

Kontakt: tadeja.vovk@pionirski-dom.si

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem