Vabilo na prvo revijo modnih izdelkov za otroke

Vabljeni na prvo revijo modnih izdelkov za otroke, ki bo v četrtek, 26. januarja 2017, ob 18. uri, v Festivalni dvorani v Ljubljani.

Pionirski dom - Festivalna dvorana
Kdaj in kje
januar 2017
ČET 26 JAN
26. 01. 2017 OB 18:00 Modna revija Festivalna dvorana

VABILO NA PRVO REVIJO MODNIH IZDELKOV ZA OTROKE

 

Pionirski dom – Center za kulturo mladih se je pridružil projektu Zavoda Korak naprej Murska Sobota, s predstavitvijo modne linije otroških oblačil iz recikliranih in predelanih materialov, po načelu krožnega gospodarstva.

Modne izdelke je oblikoval priznani kreator Aleš Černi,  sešile pa so jih šivilje, nekoč zaposlene v podjetju Mura.

Vabljeni na prvo revijo modnih izdelkov za otroke, ki bo v četrtek, 26. januarja 2017, ob 18. uri, v Festivalni dvorani v Ljubljani.

Oblačila bodo v prodaji  od modne revije dalje na  spletni strani www.zavodkoraknaprejms.si.

 

 

Nekaj o Zavodu Korak naprej Murska Sobota:

Recikliramo, da prihranimo naravne vire. Recikliramo, da zmanjšamo emisije toplogrednih plinov. Recikliramo, da zmanjšamo količino odpadkov, ki končajo na deponijah. Ponovno uporabimo kakovostne surovine in iz njih naredimo nove izdelke. S to metodo se ukvarjamo v našem socialnem podjetju in osveščamo ljudi, kako varovati okolje. Z blagovno znamko in kolekcijo Footka pa smo stopili še KorakNaprej – do naših otrok, ki so naša prihodnost in vanje polagamo svoje upe. S to otroško kolekcijo vas bomo s pridihom kreativnosti, sproščenosti in unikatnosti popeljali po poti osveščanja.

 

Vstop prost.

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem