Cirkus PRINTI PRAVI

Vabljeni na delavnico in ogled cirkuške predstave.

Kdaj in kje
april 2018
NED 22 APR
22. 04. 2018 OB 17:00 Cirkus PRINTI PRAVI Festivalna dvorana
Vstopnice

V nedeljo, 22. 4. 2018, ob 17. uri bomo v okviru Otroških gledaliških matinej predstavili naslednjo predstavo:

 

CIRKUS PRINTI PRAVI

Veččutna cirkuška igrarija
 

Cirkus Printi Pravi je ta pravi cirkus. Je prostor igre, v katerem se zaigrajo otroci in klovni. Zdaj so gledalci, zdaj klovni, zdaj žonglerji, zdaj živali, zdaj silaki, zdaj akrobati. Predstava ni predstavljena - je igra klovnov in gledalcev. Doživljajska in interaktivna predstava ne spodbuja samo domišljijskega sveta temveč tudi različne motorične spretnosti. Z veččutno zaznavo dogajanja presega klasično gledališko izkušnjo in omogoča interaktivno vključevanje v dogajanje tudi otrokom z različnimi senzoričnimi ovirami.

 

Trajanje predstave: 30 minut
Predstavi sledi še 60 minutna cirkuška delavnica.

 

Predstava je primerna za otroke od 3. leta starosti dalje.

 

O nastopajočih:

Zavod Bufeto razvija profesionalno cirkuško in klovnovsko gledališče na temeljih ruske cirkuške šole. Ustanovitelja Ravil in Natalija Sultanov sta svoje znanje pridobila na moskovski cirkuški akademiji, izkušnje pa obogatila z več kot petindvajsetletnim sodelovanjem v slovenskih gledališčih z vrsto vrhunskih režiserjev. V njunih predstavah so atraktivne cirkuške veščine - žongliranje, vožnja z monociklom, ekvilibristične točke, pantomima,… sredstvo sporočanja didaktičnih vsebin in medčloveških tem. Predstave Zavoda Bufeto so bile večkrat nagrajene in so gostovale širom sveta.

 

Vstopnice (3€ otroci, 6€ odrasli) lahko kupite preko sistema MOJE KARTE,
oziroma uro pred predstavo na blagajni Pionirskega doma.
Tečajniki Pionirskega doma imajo prost vstop, vendar vas prosimo za predhodno rezervacijo vstopnic na e-naslov tajnistvo@pionirski-dom.si

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem