9. Ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri

Na 9. Bobrih, katerih osrednja tema bo večkulturnost, bomo odkrivali in raziskovali bogastvo kultur različnih dežel.

Kdaj in kje
januar 2017
SOB 21 JAN
21. 01. 2017 – 08. 02. 2017 PROGRAM različne lokacije

9. Ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri bo potekal med 21. 1. in 8. 2. 2017.

 

Na 9. Bobrih, katerih osrednja tema bo večkulturnost, bomo odkrivali in raziskovali bogastvo kultur različnih dežel.

Pogovarjali se bomo o pomenu kulturne raznolikosti in bogastvu, ki ga prinaša poznavanje in sobivanje z drugimi kulturami.

Dotaknili se bomo tem, kot so spoštovanje do drugačnosti, (ne)strpnost, migracije, begunstvo. Spoznali bomo umetnike in migrante, ki prihajajo iz tujih dežel.

 

Prirediteljica festivala: Mestna občina Ljubljana; izvršni producent: Slovensko mladinsko gledališče

 

Program 9. ljubljanskega festivala kulturno-umetnostne vzgoje Bobri bo objavljen na spletni strani festivala: www.bobri.si, in sicer v začetku januarja 2017.

*********

Prevzem brezplačnih vstopnic za obiskovalke in obiskovalce gledaliških, plesnih in glasbenih prireditev ter filmov

Za vse družinske gledališke, plesne in glasbene prireditve ter filme, ki bodo potekale med tednom v popoldanskih terminih ter med vikendi, bodo brezplačne vstopnice na voljo v soboto, 14. januarja, med 11.00 in 16.00 (oziroma dokler ne bodo pošle) v Festivalni dvorani na Vilharjevi 11.

 

Dodatne informacije:

 

Vsak odrasel obiskovalec lahko prevzame vstopnice za največ tri prireditve, vendar za vsako največ pet.

Po navedenem datumu bodo morebitne preostale vstopnice na voljo v Prodajni galeriji Slovenskega mladinskega gledališča na Trgu francoske revolucije 5; odprta je vsak delavnik od 12.00 do 17.30, ob sobotah od 10.00 do 13.00.

Če vstopnice ne bodo že pošle, jih boste lahko prevzeli tudi na kraju prireditve, in sicer uro pred začetkom. Podatki o morebitnih preostalih prostih mestih bodo objavljeni na spletni strani ustanove, kjer bo prireditev potekala, na spletni (www.bobri.si) in Facebookovi strani (www.facebook.com/festivalbobri) festivala Bobri ter spletni strani Slovenskega mladinskega gledališča (www.mladinsko.com). Dodatne informacije o vstopnicah, posameznih predstavah in ostalih festivalskih prireditvah bodo dostopne tudi prek telefona 031 507 088 (Tadeja Pungerčar, vodja programa).

Če iz kakršnih koli razlogov ne boste mogli na predstavo, vstopnice pa ste že prevzeli, jih, prosimo, vrnite v Prodajno galerijo Mladinskega in tako ogled omogočite komu drugemu.

PROSIMO TUDI, DA PRI IZBIRI DOGODKOV UPOŠTEVATE PRIPOROČENO STAROST!

Vstop v dvorane brez vstopnic ne bo dovoljen!

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem